Grünwald Vilmos Zsolt
ügyvezető igazgató

Bőrkerház
Tel.: +36-30/747-2002
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
vilmos.grunwald@borkerhaz.hu
Bognár Eszter
üzletvezető

Best Leather Kft.
Tel.: +36-70/771-1706
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
szeged@borkerhaz.hu
Makula Dávid László
üzletvezető

Best Leather Kft.
Tel.: +36-30/533-2503
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
szeged@borkerhaz.hu
Sipos-Szabó Zoltán
vezető értékesítő

Sipos Shoes Kft.
Tel.: +36-70/432-4178
6722 Szeged, Gogol u. 17.
zoltan.sipos@borkerhaz.hu
Sturbán László
üzletvezető

Grünkon Kft.
Tel.: +36-20/501-8488
1047 Budapest, Attila u. 32-34.
budapest@borkerhaz.hu
Twitter
Tweets by borkerhaz
Facebook
Pinterest
Kosár
Üres a kosár
MagyarMagyar

Terveink

A szakmában eltöltött 24 év alatt vállalkozásunkat az egyszemélyes kisvállalkozástól a vevőcentrikus, profi vállalattá fejlesztettük. A veszteségektől sem mentes évtizedek alatt megtanultuk nemcsak a szakmát, hanem azt is, hogy a jól bevált, megszokott dolgok ismerete mellett nagyon nagy szükség van a megújulásra, az új utak keresésére annak érdekében, hogy szakterületünkön, ne csak egy legyünk a sok hasonló cég közül.

A 2013-as év végére piaci pozíciónk megszilárdulása és az elvégzett többéves munkánk eredményeképpen olyan lehetőségek nyíltak előttünk, amelyek kiaknázására csak akkor nyílik lehetőségünk, ha cégcsoportunkat továbbfejlesztve még nagyobb léptékben gondolkozunk és a megváltozott piaci igényekhez igazodva mi is továbblépünk.

Első lépésként létrehoztuk a Bőrkerházat, amely márkanév alatt a már jól ismert, évek óta sikeres cégeink fognak működni, kihasználva az együttes tőkeerőből adódó előnyöket, amelyek eredményeképpen egyrészt a megszokott, kiváló minőségű termékeinket kedvezőbb áron tudjuk ajánlani vevőinknek, másrészt olyan, a hazai piacon újdonságnak, hiánycikknek számító termékeket is tudunk kínálni, amelyeket partnereink más forrásból már hosszú ideje nem tudnak beszerezni. Energiát és befektetést nem sajnálva felkutattuk azokat a külföldi beszerzési forrásokat, ahonnan a legmegbízhatóbb módon a legkülönfélébb termékeket kiváló minőségben be tudjuk szerezni. Jelenleg a kínálatunkban szereplő termékek 90 százaléka közvetlenül a gyártótól, Olaszországból, Szlovéniából, Spanyolországból származik. Ez a garancia arra, hogy ár-érték arányban mindig az élen járjunk, hiszen direkt közvetítőként juttatjuk el az alapanyagot a gyártótól a vevőig, és ez a biztosíték arra, hogy a megrendelő biztos lehet abban, hogy érdekeit maximálisan érvényesítjük a gyártó irányába.

Ismerjük, szeretjük ezt a szakmát és tiszteljük azokat, akik hosszú évtizedek óta dolgoznak ezen a területen. Mi azonban kicsit mások vagyunk, tiszteljük a múltat, a jelenben élünk, de a jövőbe látva tervezünk. Cégünk fiatal munkatársai a mai kor igényeit maximálisan figyelembe véve nap mint nap azon dolgoznak, hogy termékeinket minél szélesebb körben ismertessék meg vásárlóinkkal, és ehhez igazodva a 2014-es évben útjára indítjuk webáruházunkat, amely fejlesztése rengeteg időt, energiát vesz majd igénybe, de azért dolgozunk rajta, hogy vevőink a lehető legátláthatóbban és legrészletesebben meg tudják termékeinket ismerni.

24 év gyorsan elszaladt, kezdőkből haladók lettünk és megtanultuk, közepes munkával csak közepes eredményt lehet elérni, és erre mindenki képes. Mi továbbléptünk, a kedvezőtlen körülmények ellenére felvettük a harcot, rengeteg munkával, korrekt kiszolgálással üzleti partnereink megelégedésére dolgozva elismertek lettünk szakterületünkön és meglepődve tapasztaltuk, hogy ez bizony már nagyon keveseknek sikerül. 2014-től új célunk van, nem egy akarunk lenni a jók közül, mi akarunk lenni a legjobbak…