TERVEINK

A szakmában eltöltött majd 30 év alatt vállalkozásunkat az egyszemélyes kisvállalkozástól a vevőcentrikus, profi vállalattá fejlesztettük. A veszteségektől sem mentes évtizedek alatt megtanultuk nemcsak a szakmát, hanem azt is, hogy a jól bevált, megszokott dolgok ismerete mellett nagyon nagy szükség van a megújulásra, az új utak keresésére annak érdekében, hogy szakterületünkön, ne csak egy legyünk a sok hasonló cég közül.

A 2013-as év végére piaci pozíciónk megszilárdulása és az elvégzett többéves munkánk eredményeképpen olyan lehetőségek nyíltak előttünk, amelyek kiaknázására csak akkor nyílik lehetőségünk, ha cégcsoportunkat továbbfejlesztve még nagyobb léptékben gondolkozunk és a megváltozott piaci igényekhez igazodva mi is továbblépünk.

Első lépésként létrehoztuk a Bőrkerházat, amely márkanév alatt a már jól ismert, évek óta sikeres cégeink fognak működni, kihasználva az együttes tőkeerőből adódó előnyöket, amelyek eredményeképpen egyrészt a megszokott, kiváló minőségű termékeinket kedvezőbb áron tudjuk ajánlani vevőinknek, másrészt olyan, a hazai piacon újdonságnak, hiánycikknek számító termékeket is tudunk kínálni, amelyeket partnereink más forrásból már hosszú ideje nem tudnak beszerezni. Energiát és befektetést nem sajnálva felkutattuk azokat a külföldi beszerzési forrásokat, ahonnan a legmegbízhatóbb módon a legkülönfélébb termékeket kiváló minőségben be tudjuk szerezni. Jelenleg a kínálatunkban szereplő termékek 90 százaléka közvetlenül a gyártótól, Olaszországból, Szlovéniából, Spanyolországból származik. Ez a garancia arra, hogy ár-érték arányban mindig az élen járjunk, hiszen direkt közvetítőként juttatjuk el az alapanyagot a gyártótól a vevőig, és ez a biztosíték arra, hogy a megrendelő biztos lehet abban, hogy érdekeit maximálisan érvényesítjük a gyártó irányába.

Ismerjük, szeretjük ezt a szakmát és tiszteljük azokat, akik hosszú évtizedek óta dolgoznak ezen a területen. Mi azonban kicsit mások vagyunk, tiszteljük a múltat, a jelenben élünk, de a jövőbe látva tervezünk. Cégünk fiatal munkatársai a mai kor igényeit maximálisan figyelembe véve nap mint nap azon dolgoznak, hogy termékeinket minél szélesebb körben ismertessék meg vásárlóinkkal.
29 év gyorsan elszaladt, kezdőkből haladók lettünk és megtanultuk, közepes munkával csak közepes eredményt lehet elérni, és erre mindenki képes. Mi továbbléptünk, a kedvezőtlen körülmények ellenére felvettük a harcot, rengeteg munkával, korrekt kiszolgálással üzleti partnereink megelégedésére dolgozva elismertek lettünk szakterületünkön és meglepődve tapasztaltuk, hogy ez bizony már nagyon keveseknek sikerül. Ezen felbuzdulva mostantól új célunk van, nem egy akarunk lenni a jók közül, mi akarunk lenni a legjobbak…

Elérhetőségeink

Nagykereskedelmi üzlet
1047 Budapest, Attila u. 32-34. 
Telefon: +36-20/501-8488
Nyitva: H-P: 8-16-ig

Bőr és cipőkellék kereskedés
6725 Szeged, Kálvária sgt. 87/E. 
Telefon: +36-70/771-1706
Nyitva: H-P: 8-14-ig

4400 Nyíregyháza, Simai út 4/a.
Telefon: +36-70/425-8024
Nyitva: H-P.: 8-16-ig

Dél-Alföldi Logisztikai Központ és Raktár
6725 Szeged, Kálvária sgt. 87. 
Telefon:+36-70/771-1706
Nyitva: Előzetes egyeztetés alapján

Facebook

Miért mi?

garancia png  Kiváló minőség!

 valasztek png

 

Széles választék!

raktar2 png

Folyamatos raktárkészlet!

 

terkep

 

Országos lefedettség!

fejlec png feher

Együttműködő partnerünk: e-iroda.hu   Komplex irodai megoldások online!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.