Grünwald Vilmos Zsolt
ügyvezető igazgató

Bőrkerház
Tel.: +36-30/747-2002
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
vilmos.grunwald@borkerhaz.hu
Bognár Eszter
üzletvezető

Best Leather Kft.
Tel.: +36-70/771-1706
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
szeged@borkerhaz.hu
Makula Dávid László
üzletvezető

Best Leather Kft.
Tel.: +36-30/533-2503
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
szeged@borkerhaz.hu
Sipos-Szabó Zoltán
vezető értékesítő

Sipos Shoes Kft.
Tel.: +36-70/432-4178
6722 Szeged, Gogol u. 17.
zoltan.sipos@borkerhaz.hu
Sturbán László
üzletvezető

Grünkon Kft.
Tel.: +36-20/501-8488
1047 Budapest, Attila u. 32-34.
budapest@borkerhaz.hu
Twitter
Tweets by borkerhaz
Facebook
Pinterest
Kosár
Üres a kosár
MagyarMagyar

Milyen a jó cipő talpbetét?

Kinézte álmai cipőjét, de lehetne kényelmesebb, ruganyosabb is a talpa? Nem kell lemondania a vágyott darabról, jó minőségű cipőtalpbetéttel orvosolható a probléma!

Sok gyártó nem fordít kellő figyelmet a talpbetétek kialakítására, így a legtöbb cipő nem rendelkezik elég rugalmas talprésszel. Ilyenkor érdemes beszerezni jó minőségű cipőtalpbetétet. Illetve, ha már van talpbetétünk, higiéniai szempontból fontos a rendszeres csere, hogyha elhasználódott, cseréljük újra.

Nem mindegy, milyen típusú problémára milyen talpbetétet hordunk. Kényelmi okokból is viselhetünk a cipőnkben talpbetétet, mely egyenletesebb terhelést és súlyeloszlást biztosít, így tehermentesíti a láb egyes részeit. És léteznek a különböző ortopédiai elváltozásokra, korrekciós okokból hordható talpbetétek, melyekkel kiküszöbölhetünk számos problémát.

A korrekciós cipőtalpbetétet ortopéd orvos írhatja fel, amennyiben a láb deformitását észleli, és úgy látja, a talpbetét viselésével hatásosan korrigálható.  A láb hossz és haránt boltozatait az egészséges irányba és állapotba szoktatja, illetve részlegesen vagy teljesen tehermentesítheti az egyes talpterületeket. Műanyag habból is készülhet, de gyártható formára alakított műanyag lapból, fémből, parafából vagy akár acélból is. A hangsúly a felszíni kialakításon van.

Ha Ön is talpbetét viselése mellett döntött, tekintse át kínálatunkat, válassza a komfortot és egészséget lábainak!