Grünwald Vilmos Zsolt
ügyvezető igazgató

Bőrkerház
Tel.: +36-30/747-2002
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
vilmos.grunwald@borkerhaz.hu
Bognár Eszter
üzletvezető

Best Leather Kft.
Tel.: +36-70/771-1706
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
szeged@borkerhaz.hu
Makula Dávid László
üzletvezető

Best Leather Kft.
Tel.: +36-30/533-2503
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3.
szeged@borkerhaz.hu
Sipos-Szabó Zoltán
vezető értékesítő

Sipos Shoes Kft.
Tel.: +36-70/432-4178
6722 Szeged, Gogol u. 17.
zoltan.sipos@borkerhaz.hu
Sturbán László
üzletvezető

Grünkon Kft.
Tel.: +36-20/501-8488
1047 Budapest, Attila u. 32-34.
budapest@borkerhaz.hu
Twitter
Tweets by borkerhaz
Facebook
Pinterest
Kosár
Üres a kosár
MagyarMagyar

Hírek

Már az ősmagyarok is…

2016-12-22

Ha egy magyar ember meghallja az íjászat szót, nagy valószínűséggel eszébe jutnak a jurták között vágtató elődeink, akik a korabeli források szerint félelmetes ügyességgel használták az íjat. Mára természetesen sporttá, szabadidős elfoglaltsággá vált ez az egykor hadászat és vadászat céljára kialakult tevékenység.

Bőr cipőnk megfelelő ápolása télen

2016-12-05

Minden bőrcipő tulajdonos tudja, hogy a bőr cipők ápolása elengedhetetlen ahhoz, hogy az alapból hosszú élettartamú cipők megfelelő állapotban legyenek, főleg télen. Ahhoz, hogy a bőr cipőt megfelelően tudjuk ápolni, fontos a megfelelő cipőápolók használata.

A bőr ápolásáról bővebben

2016-10-21

Ha rendszeresen viselünk bőr cipőt, akkor biztosan ismerjük ennek előnyeit. A kifogástalan és stílusos megjelenés, a megfelelő szellőzés és a kényelem azok a tényezők, melyek a cipők legjobbjaivá teszik ezeket a darabokat. A bőr cipő élettartama sokszorosa az egyéb anyagból készült termékeknek, de csak abban az esetben, ha elfogadjuk, a cipőápolás fontos, hiszen így sokkal tovább maradhat valóban jó állapotú kedvenc lábbelink.

cipőápolás

Milyen a jó cipő talpbetét?

2016-10-03

Kinézte álmai cipőjét, de lehetne kényelmesebb, ruganyosabb is a talpa? Nem kell lemondania a vágyott darabról, jó minőségű cipőtalpbetéttel orvosolható a probléma!

Sok gyártó nem fordít kellő figyelmet a talpbetétek kialakítására, így a legtöbb cipő nem rendelkezik elég rugalmas talprésszel. Ilyenkor érdemes beszerezni jó minőségű cipőtalpbetétet. Illetve, ha már van talpbetétünk, higiéniai szempontból fontos a rendszeres csere, hogyha elhasználódott, cseréljük újra.

cipőtalpbetét

Hogyan készül a pénztárca?

2015-09-08

Sokunkban összekapcsolódik a barna szín és a bőr, hiába ezt szoktuk meg. Talán még a feketét is el tudjuk képzelni, holott a valóságban rengeteg színű természetes bőr létezik.

A legismertebb és talán legkedveltebb bőrtermék a pénztárca, ahol mára már elfogadottá váltak az igazán szép színes darabok is.

Mi tudjuk, hogyan készül, az alábbi kisfilmből Ti is megtudhatjátok:

Az alapanyag persze nem színes, de növényi színezők segítségével kis túlzással bármilyen színre be tudjuk ma már festeni a bőröket.

Bőrgyártás Európában és világszerte

2015-08-14

 

A nyersbőr termelés az állatállomány és a vágási arány függvénye, és szorosan kapcsolódik a húsfogyasztáshoz. A nyersbőr termelés és a bőrgyártás központjai általában nem azonosak, ezért értékelődik fel ezen a területen is a kereskedelem szerepe. A bőr a kereskedelembe általában nyersen, sózott állapotban, ill. félkész termékként kerül.